Veleposlaništvo RS New Delhi /Novice /
02.09.2016  

Slovensko podjetje Mikropis tudi s podporo veleposlaništva RS v New Delhiju krepi svojo prisotnost v Indiji

Veleposlanik Jožef Drofenik se je 1. Septembra 2016 v podporo slovenskemu podjetju Mikropis udeležil ene pomembnejših zdravstvenih konferenc na vladnem nivoju, imenovane FICCI Heal, ki jo je organizirala indijska gospodarska zbornica FICCI (Federation of Indian Chambers of Commerce & Industry). V sklopu panela na temo tehnologij v zdravstvu je direktorica globalnega marketinga projekta 24alife Saša Božič predstavila projekt promocije zdravja v obliki programa 24alife Corporate, ki ga slovensko podjetje izvaja v TATA Consultancy Services in TATA Motors, v verigi bolnišnic Apollo Hospitals ter nekaterih drugih indijskih organizacijah.

Podjetje  Mikropis, ki se ukvarja tudi s sodobnimi rešitvami na področju trgovine je sodelovalo tudi na dogodku FICCI MASSMERIZE, namenjemu področju trgovine. V okviru sekcije “Stand Up Guys”, ki je namenjena tehnološko naprednim podjetjem, je Stane Baša, podpredsednik za strateške odnose in marketing v MBS (Mikropis Business Solutions) v dobro sprejeti predstavitvi predstavil MBS Trgovino, ki je celovita tehnološko napredna rešitev za optimalno upravljanje oskrbovalne verige v trgovini. 

Veleposlaništvo v New Delhiju bo skupaj s 24alife in partnerji iz Indije (FICCI in predstavniki gospodarstva) 22. novembra 2016 soorganiziralo Mednarodni simpozij o zdravem življenjskem slogu HLS New Delhi, ki je namenjen ozaveščanju o pomembnosti preventivnega zdravja pri zaposlenih, kar posledično veča učinkovitost gospodarstva in razbremenjuje kurativo.