Veleposlaništvo RS New Delhi /Novice /
29.09.2020  

Izjava o dostopnosti

Dostopnost

 

Organi državne uprave Republike Slovenije se zavezujemo, da bomo omogočali dostopnost spletišč državne uprave v skladu z Zakonom o dostopnosti spletišč in mobilnih aplikacij vsem uporabnikom.

 

Izjava o dostopnosti

Ta izjava o dostopnosti se nanaša na spletišče Veleposlaništva New Delhi.

Stopnja skladnosti

Spletišče Veleposlaništva New Delhi je delno skladno z Zakonom o dostopnosti spletišč in mobilnih aplikacij zaradi spodaj navedenih izjem.

 

Nedostopna vsebina

Spodaj navedena vsebina ni dostopna zaradi nesorazmernega bremena:

  • vse fotografije niso opremljene z opisi oziroma še nimajo alternativnega besedila.

  • dokumenti v PDF obliki zapisa,

  • različne kompleksne tabele s podatki.

 

Dostopne alternative

Vse informacije, ki so dostopne na spletni strani Veleposlaništva New Delhi lahko uporabniki dobijo na +91 11 4166 2892 in sloembassy.newdelhi@gov.si ali osebno na A-5/4, Vasant Vihar, New Delhi 110 057 v času uradnih ur.

Obvestilo o domnevno nedostopnih vsebinah in/ali zaprosilo za informacije o nedostopnih vsebinah nam lahko pošljete po navadni ali elektronski pošti na naslov: A-5/4, Vasant Vihar, New Delhi 110 057, sloembassy.newdelhi@gov.si.

Priprava izjave o dostopnosti

Ta izjava je bila pripravljena 29. septembra 2020 na podlagi SAMOOCENA.

Izjava je bila nazadnje pregledana 29. septembra 2020.

 

Povratne in kontaktne informacije

Obvestilo o morebitnih primerih neskladnosti objav z določili Zakona o dostopnosti spletišč in mobilnih aplikacij in zahteve po posredovanju informacij v dostopni obliki lahko pošljete po navadni ali elektronski pošti na naslov: A-5/4, Vasant Vihar, New Delhi 110 057, sloembassy.newdelhi@gov.si.

Odgovor boste prejeli v roku osmih dni od prejema obvestila oziroma prošnje. Če v tem roku ne bomo mogli podati ustreznega odgovora, vam bomo sporočili, kdaj bo odgovor podan in razloge za zakasnitev odgovora.

 

Izvršilni postopek

V primeru, da ugotovite odstopanja od določil Zakona o dostopnosti spletišč in mobilnih aplikacij, lahko podate prijavo inšpektorjem za informacijsko družbo po navadni ali elektronski pošti na naslov:

 

Uprava Republike Slovenije za informacijsko varnost

MINISTRSTVO ZA JAVNO UPRAVO

Tržaška cesta 21
1000 Ljubljana

01 478 47 78

gp.uiv@gov.si