Veleposlaništvo RS New Delhi /Novice /
22.11.2016  

5. Simpozij o zdravem življenjskem slogu v New Delhiju

22.11.2016 je v New Delhiju potekal 5. Mednarodni simpozij o zdravem življenjskem slogu HLS New Delhi – Dobro počutje na delovnem mestu: ideje za Indijo. Indijski strokovni in širši javnosti so priznani strokovnjaki predstavili številne dobre prakse, ki lahko izboljšujejo kakovost življenja posameznika in s tem povečujejo učinkovitost gospodarstva ter s tem razbremenjujejo kurativo. 

Simpozij so skupaj organizirali slovensko podjetje 24alife, Veleposlaništvo Republike Slovenije v New Delhiju, predstavništvo Evropske Unije v Indiji ter indijski "European Business Group" in "All India Management Association". 

Na odlično obiskanem simpoziju so kot predavatelji sodelovali priznani strokovnjaki iz ZDA,  Slovenije in Indije. Prisotne so nagovorili tudi veleposlanik Slovenije v New Delhiju Jožef Drofenik, namestnik vodje delegacije EU v Indiji Cesare Onestini, direktor Mikropisa in ustanovitelj 24alife Janez Uplaznik in visoki predstavniki iz indijskega javnega življenja - Sanjay Singh iz TATA Group, Ragunath A. Mashelkar iz Knowledge Economy Network in drugi. 

Dan pred izvedbo simpozija je Veleposlaništvo Slovenije v New Delhiju v sodelovanju s 24alife organiziralo večerni sprejem za goste, predavatelje in udeležence simpozija.